Aula Universitària del Palau d'Anglesola

L'Aula

L’Aula Universitària del Palau d’Anglesola és una associació cultural sense afany de lucre que té per objectiu la promoció i difusió de la cultura mitjançant conferències, seminaris, presentacions de llibres , concerts i sortides culturals . És una aula intergeneracional, oberta a totes les persones interessades en la cultura i en l'adquisició de coneixements, sense límit d'edat. Com a protagonistes de l'època que ens toca viure, ens cal disposar d’elements per a conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.

L’organització i el funcionament de les aules d’extensió universitària estan regulats pels estatus de l’Aula d’Extensió Universitària de Lleida. Compten amb el suport de la Universitat de Lleida i la col.laboració dels ajuntaments, en aquest cas, el del Palau d’Anglesola.

Componen la Junta de l’Aula del Palau:

Joan Ramon Alsina Torres       President
Miquel García Tarragona         Tresorer
Marta Serra Muixench              Secretària
Francesc Balcells Llobera        Vocal
Carme Mercè Ardanuy             Vocal

Funcionament

Aquesta formació està estructurada com un curs lectiu i té una durada d’Octubre a Juny. Consisteix en un programa de conferències setmanals de temàtica diversa impartides per professorat universitari de la Udl i també per persones que siguin referents en el seu àmbit professional. L’Aula també realitza sortides culturals trimestrals i algunes presentacions de llibres. Les sessions formatives es realitzaran, normalment en dijous, a les 6 de la tarda horari d’hivern i a les 7 de la tarda horari d’estiu. Totes les activitats es realitzaran al Local sociocultural del Palau.